Mélyépítés, zöld területek kezelése, kártevőírtás, falusi turizmus, vendéglátás

+36 52 47 67 97

Kártevőírtás

Kártevőírtás

Cégünk foglalkozik különböző állattelepek légy mentesítésével is. A legtöbb szarvasmarha és sertés telepen komoly problémát okoz az elszaporodott légy populáció. A legyek nagy száma zavaró lehet az állatokra, emberekre egyaránt, illetve mikroorganizmusokkal is szennyezheti például a konyhai élelmiszereket vagy betegségeket is terjeszthet a tenyéssz populáció között. A legyek gyérítése rendkívül fontos minden állattartó telep üzemeltetésénél. Szakembereink sok éves tapasztalattal és a legmodernebb Európai Unióban használatos technológiával rendelkeznek. 

Kártevőirtás területén teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Cégünk számára fontos, hogy az irtószermentes technológiák használata terén is fejlődjön, ezért folyamatosan keressük és használjuk a legújabb specifikus módszereket, eszközöket.  A kártevő mentesítéshez szükséges teljes gépparkkal rendelkezünk, többek között: kézi-, háti-, motoros permetezőgépek, hideg- és meleg köd képző generátorok, gélező pisztolyok illetve más nem vegyszeres irtáson alapuló technológiát is használunk.

A rágcsálók közegészségügyi, betegségterjesztő szerepük mellett rendkívül jelentős gazdasági károkat is okoznak. Ebből fakadóan a rágcsálóirtás szükséges és kötelező. A jogszabályi előírások szerint mindenkinek kötelező a saját területét rágcsálómentesen tartani. 

BIZTONSÁGI ADATLAPOK >>