Mélyépítés, zöld területek kezelése, kártevőírtás, falusi turizmus, vendéglátás

+36 52 47 67 97

Fertőtlenítés

Fertőtlenítés

A hétköznapok során is, de különösen napjainkban nagy jelentősége van a folyamatos takarításnak a fertőtlenítésnek.

Az egészségügyi fertőtlenítés egy szakma, ami sokkal többet takar, minthogy fertőtlenítőszerekkel alaposan felmosunk vagy feltörlünk helyiségeket, tárgyakat.

Cégünk szakmai irányítását egészségügyi gázmester irányítása alatt egészségügyi kártevőirtó és fertőtlenítő szakmunkások végzik. A fertőtlenítőszert hidegködképzéssel, melegködképzéssel illetve permetezéssel juttatjuk, ki a légtérbe illetve a felületekre. Az ily módon kijutatott fertőtlenítőszer mikronnyi szemcséi eljutnak az eldugott résekbe is, ezáltal tökéletesen steril, csíramentes a felületen láthatatlan bevonatot képezve fejti ki hatását. A hatástartóssága a kezelésnek kb. két hét, melyet nagyban befolyásol, hogy meddig marad a kezelt felületen a fertőtlenítőszer.

A vírusok nagyban különböznek a baktériumoktól, sokkal kisebbek náluk, és a túléléshez mindig egy gazdatestre van szükségük. Cégünk humán felhasználásra engedélyezett, antimikrobiális spektrumú fertőtlenítő szert használ, mely virucid (vírus), fungicid (gomba) és baktericid (baktérium) elleni védekezésben egyaránt hatékony.

A cégünk által használt biocid anyagok és fertőtlenítőszerek mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal és érvényes felhasználási engedéllyel.

Munkatársaink minden elvégzett munkáról igazolást, munkalapot állítanak ki, mely a garanciát is tartalmazza.